خانهمحصولاتکانال اسپیرال گالوانیزهکانال اسپیرال تهویه

کانال اسپیرال تهویه

کانال اسپیرال تهویه

جهت استفاده از سیستم های تهویه مطبوع، عضو بسیار مهم و اساسی که جهت انتقال هوا و هوارسانی واجب و ضروری است، کانال اسپیرال تهویه می باشد. کانال اسپیرال تهویه از دیرباز و ابتدای شروع کار سیستم های تهویه یک عضو بسیار کاربردی و پر مصرف بوده است و به دلیل مزایا و ویژگی های خاصی که دارد، بسیار مورد استفاده قرار می گرفته است.

کانال اسپیرال تهویه را می توان در ساختار آنها از ورق گالوانیزه استفاده نمود که این ورق به صورت لایه لایه روی یکدیگر قرار گرفته و یک مقطع دایره ای شکل را به وجود می آورد. دلیل آنکه از این ورق در ساختار کانال اسپیرال استفاده می گردد این است که گالوانیزه دارای خاصیتی است که وقتی در ساختار کانال اسپیرال مورد استفاده قرار می گیرد، کانال را در برابر بسیاری عوامل نظیر عوامل آسیب رسان محیطی و جوی و رطوبت و… محافظت می نماید و به دلیل ساختار مستحکم و مقاوم آن، در برابر ضربه و فشار نیز مقاوم می نماید.

نصب کانال اسپیرال تهویه

کانال اسپیرال تهویه را هم می توان در زیر سقف کاذب تعبیه نمود و از آن تنها  به عنوان کانال انتقال هوا استفاده نمود و هم می توان به صورت روکار و در اصطلاح اکسپوز مورد استفاده قرار داد و به یک دکوراسبون صنعتی در سقف فضاهای گوناگون تبدیل نمود.

به همین دلیل اگر می خواهیم در فضاهایی نظیر رستوران ها و کافی شاپ ها، نمایشگاه ها، گالری ها و بسیاری از فضاهای دیگر دکوراسیونی صنعتی داشته باشیم، استفاده از کانال اسپیرال تهویه، به عنوان یک المان دکوراسیونی در سقف می توان استفاده نمود.

کانال اسپیرال را در ضخامت های مختلف و سایز دهانه گوناگون می توان تولید نمود و با توجه به نیاز و کاربری کانال اسپیرال تهویه طراحی و تولید نمود.

کانال اسپیرال جهت استفاده در یک سیستم تهویه مطبوع نیاز به سایر محصولات و لوازم دارد تا در کنار خود به تکمیل پروژه بپردازد.

اتصالات کانال اسپیرال تهویه

لوارم جانبی کانال اسپیرال تهویه یک مورد شامل ساپورت می باشد که به صورت سقفی و دیواری وجود دارد می باشد و توسط آن در ابتدای شروع پروژه و اتمام پروژه به دیوار و یا سقف متصل می گردد.

مورد بعدی رابط است که دو کانال اسپیرال را یکدیگر متصل می نماید. بعدی تبدلیل است که می تواند به صورت گرد به گرد باشد که کانال اسپیرال در سایزهای مختلف را به یکدیگر متصل می نماید و یا به صورت تبدلی چهارگوش به گرد است که کانال اسپیرال را به کانال چهارگوش متصل می نماید.

مورد بعدی زانو است که در زوایای 90، 45، 30، 60 و… درجه تولید می گردد و جهت تغییر مسیر کانال در موارد گوناگون و با توجه به نیاز تعبیه می گردد.

مورد بعدی سه راه کانال اسپیرال تهویه و چهارراه آن می باشد که هریک با توجه به نیاز پروژه در جا به خصوص خود قرار می گیرند.

دمپرها که به دو صورت دستی و برقی نیز وجود دارند جهت کنترل سرعت و میزان فشار هوای منتقل شده و عبوری از کانال اسپیرال تهویه و یا مسدود نمودن آن مورد استفاده قرار می گیرد

و لوازم جانبی دیگر که با توجه به نیاز پروژه و مشتری می توان با توجه به نقشه و ابعاد دقیق طراحی نمود و مورد استفاده قرار داد.

کانال اسپیرال گالوانیزه نیاز به نصاب حرفه ای و کاربلد دارد و می توان از همان محلی که این کانال تهیه می گردد درخواست نصاب جهت اجرای پروژه را نمود تا اجرای این کانال در نهایت دقت انجام بپذیرد تا در نتیجه نصب و اجرای دقیق و اصولی، سیستم به درستی و بدون بروز هیچ گونه مشکلی به فعالیت خود ادامه دهد و دارای طول عمر مفید و بالایی باشد.

در کنار مزیت های بسیار زیادی که برای این کانال گفته شد، معایبی نیز وجود دارد که در دنیای امروز با پیشرفت علم و تکنولوژی می توان راه حل هایی جهت برطرف نمودن آنها ارئه داد.

کانال کشی هوا

تولید کانال اسپیرال تهویه

سرعت تولید و پس از تولی، نصب و اجرای این کانال بسیار بالا می باشد و می توان در مدت زمان بسیار کوتاهی هم آن را تولید نمود و هم به نصب و اجرای پروژه پرداخت. همچنین هزینه های ناشی از تولید و اجرای این کانال بالا نمی باشد و می توان با کمترین هزینه ها این پروژه را به کمک این نوع کانال اجرا نمود. در نتیجه لوله اسپیرال هوا در هزینه ها، در زمان و در مصرف انرژی بسیار صرفه حویی می نماید و می توان از آن به عنوان یک کانال انتقال هوای کارآمد و بسیار به صرفه یاد کرد.

این معایب شامل موارد زیر می باشد:

کانال اسپیرال تهویه به دلیل ساختاری که دارد وزن بالایی دارد و حجم آن نیز بالا می باشد و در نتیجه این موارد حمل و جابه جایی آن به کندی و به سختی انجام می گردد و همچنین در هنگام نصب و اجرا فضای زیادی را اشغال می نماید.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

ممنون امتیاز ثبت شد 0 / 5. 0

دیدگاهتان را بنویسید

شرکت ابزارخان

تولید کننده انواع سیستم های مدرن انتقال هوا و ذرات در مصارف صنعتی و ساختمانی

طراحی سیستم های کانال کشی برای کارخانه جات و فضاهای صنعتی، طراحی سیستم های مکنده برای کارگاه های نجاری و مصارف مشابه، لوله های مخصوص کشاورزی و انتقال بتن در پروژه های ساختمانی